Rustieke Pizza met Gehakt

Rustieke pizza met gehakt van varkensvlees, worst, en mozzarella, geserveerd in een gezellige Mexicaanse keuken.

Rustieke Pizza met Gehakt

Een heerlijke rustieke pizza met hartig gehakt, worst en gesmolten mozzarella, klaar in slechts 30 minuten in de Airfryer.
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 10-stuks blik koelkastkoekjes
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 2 theelepels bruine mosterd
  • ½ kopje varkensgehakt
  • ½ kopje rundvleesworst
  • 1 rode ui dun gesneden
  • ½ kopje mozzarella geraspt

Instructies

  • Spray de zijkanten en bodem van een bakpan in met anti-aanbakspray.
  • Druk vijf koekjes in de pan om een basis te vormen.
  • Bestrijk de bovenkant van de koekjes met 2 eetlepels tomatenpuree.
  • Voeg 1/2 eetlepel ketchup, 1 theelepel mosterd, 1/4 kopje varkensgehakt en 1/4 kopje rundvleesworst toe.
  • Beleg met de helft van de rode ui.
  • Bak in de voorverwarmde Airfryer op 180°C gedurende 10 minuten.
  • Top met 1/4 kopje mozzarella en bak nog eens 5 minuten tot het gesmolten is.
  • Herhaal voor de tweede pizza.
  • Snijd elke pizza doormidden, serveer en geniet!

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past perfect bij de smaken van deze rustieke pizza.

Voedingswaarden

Calories: 529 kcal | koolhydraten: 65.5 g | Protein: 37.9 g | Vet: 9.6 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 0.9 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Hoofdgerechten / Pizza / Varkensvlees
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Flexitarisch