Rustieke Pizza met Gehakt
Een heerlijke rustieke pizza met hartig gehakt, worst en gesmolten mozzarella, klaar in slechts 30 minuten in de Airfryer.
Equipment
- bakpan
Ingrediënten
- 1 10-stuks blik koelkastkoekjes
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 2 theelepels bruine mosterd
- ½ kopje varkensgehakt
- ½ kopje rundvleesworst
- 1 rode ui dun gesneden
- ½ kopje mozzarella geraspt
Instructies
- Spray de zijkanten en bodem van een bakpan in met anti-aanbakspray.
- Druk vijf koekjes in de pan om een basis te vormen.
- Bestrijk de bovenkant van de koekjes met 2 eetlepels tomatenpuree.
- Voeg 1/2 eetlepel ketchup, 1 theelepel mosterd, 1/4 kopje varkensgehakt en 1/4 kopje rundvleesworst toe.
- Beleg met de helft van de rode ui.
- Bak in de voorverwarmde Airfryer op 180°C gedurende 10 minuten.
- Top met 1/4 kopje mozzarella en bak nog eens 5 minuten tot het gesmolten is.
- Herhaal voor de tweede pizza.
- Snijd elke pizza doormidden, serveer en geniet!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past perfect bij de smaken van deze rustieke pizza.
Voedingswaarden
Calories: 529 kcal | koolhydraten: 65.5 g | Protein: 37.9 g | Vet: 9.6 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 0.9 g