Salade met ham kaasreepjes

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn,
  • 1 theelepel Zaanse mosterd Huisman,
  • 1 theelepel grove mosterd
  • ½ theelepel vloeibare honing
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • ½ zakje verse bieslook á 25 g,
  • 1 bakje bleekselderijrauwkost 150 g,
  • 1 zakje gemengde sla 200 g,
  • 1 bakje ham-kaasreepjes 250 g, AH

Instructies

  • In kommetje olie, azijn, beide mosterdsoorten en honing tot dressing roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Bieslook erboven fijnknippen. Bleekselderijrauwkost door dressing scheppen.
  • Sla over vier borden verdelen.
  • Ham-kaasreepjes door dressing scheppen en over sla verdelen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met bruin stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Varkensvlees / Voorgerechten
Extra aanwijzing Snel te maken