Salade met ham kaasreepjes
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn,
- 1 theelepel Zaanse mosterd Huisman,
- 1 theelepel grove mosterd
- ½ theelepel vloeibare honing
- zout
- versgemalen zwarte peper
- ½ zakje verse bieslook á 25 g,
- 1 bakje bleekselderijrauwkost 150 g,
- 1 zakje gemengde sla 200 g,
- 1 bakje ham-kaasreepjes 250 g, AH
Instructies
- In kommetje olie, azijn, beide mosterdsoorten en honing tot dressing roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Bieslook erboven fijnknippen. Bleekselderijrauwkost door dressing scheppen.
- Sla over vier borden verdelen.
- Ham-kaasreepjes door dressing scheppen en over sla verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met bruin stokbrood.