Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was de krulandijvie en laat goed uitlekken.
- Snijd de jonge kaas in blokjes.
- Schil de peren en snijd het vruchtvlees in blokjes of reepjes.
- Meng de kaas en de peer door de sla.
- Maak een vinaigrette van olie en citroensap, peper en zout.
- Meng de vinaigrette door de salade.
- Houd de buitenste groene en de binnenste gele blaadjes van de sla apart.
- Bedek een schaal met aangemaakte groene blaadjes.
- Schep de salade van de gele blaadjes erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Voeg eventueel wat walnoten of andere noten toe voor extra crunch.
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn, zoals Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 10 g | Vet: 18 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 8 g