Salade met stokbrood en blauwe kaas
Equipment
- grill
Ingredients
Instructions
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- In kommetje olie, azijn, mosterd, zout en peper tot vinaigrette kloppen.
- Baguette in 12 sneetjes snijden en vlak onder grill goudbruin roosteren.
- Walnoten grof hakken.
- Sneetjes brood keren en andere kant goudbruin roosteren.
- Geroosterde sneetjes baguette beleggen met blauwe kaas.
- Veldsla over vier bordjes verdelen en walnoten erover strooien.
- Dressing nog even doorkloppen en over salade schenken.
- Broodjes kaas op salade leggen en kappertjes over kaas verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen
Friszoete tot halfzoete witte wijnen
25 bereiden
Bevat per eenpersoonsportie
energie 520 kCal - eiwit 14 g
vet 42 g - koolhydraten 21 g
Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen
Friszoete tot halfzoete witte wijnen
25 bereiden
Bevat per eenpersoonsportie
energie 520 kCal - eiwit 14 g
vet 42 g - koolhydraten 21 g