Salade Niçoise met Fruitfilets
Ingrediënten
- 2 kroppen little gem sla
- 1 el kappertjes
- 120 g sperziebonen
- 10 nieuwe aardappelen in vieren gesneden
- 4 eieren optioneel
- Plantaardige olie om te bakken
- 4 Alpro® soya Fruitfilets appel of andere smaak
- 4 tomaten in partjes gesneden
- 150 g zwarte olijven
Voor de dressing:
- 6 el olijfolie
- 1 tl Dijon mosterd
- 2 tl witte wijnazijn
- 1 tl gedroogde oregano
Instructies
- Scheur de little gem sla in stukken en leg deze in een grote slakom.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar, inclusief de kappertjes.
- Giet de dressing over de sla.
- Kook de sperziebonen tot ze beetgaar zijn.
- Kook de aardappelen gedurende 10 tot 12 minuten tot ze gaar zijn.
- Optioneel: kook de eieren hard.
- Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilets gedurende 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
- Voeg vervolgens alle ingrediënten voor de salade toe aan de sla.
- Hussel alles voorzichtig door elkaar.
- Serveer de Salade Niçoise met de Alpro® soya Fruitfilets en eventueel partjes ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een heerlijk frisse Salade Niçoise met de toevoeging van smaakvolle Fruitfilets! Geniet ervan.