Salade van gegrilde groenten met mozzarella

Porties: 8 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g courgettes in plakken van ca. 1 cm
  • 1 gele paprika in stukken van ca. 3 cm
  • 2 rode paprika's in stukken van ca. 3 cm
  • 2 rode uien in ringen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • zeezout
  • versgemalen vierseizoenen-peper
  • 2 bolletjes mozzarella kaas, a 150 g in blokjes
  • 1 bakje verse bieslookpesto 100 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Helft van courgette, paprika en uiringen over bakplaat verdelen.
  • Olie erover sprenkelen en zout en peper erover strooien.
  • Bakplaat onder hete grill schuiven en groenten in 6-8 minuten mooi bruin en
  • beetgaar roosteren, halverwege omscheppen.
  • Herhalen met overgebleven groenten.
  • Mozzarella op keukenpapier laten uitlekken.
  • Gegrilde groenten overdoen in schaal en bieslookpesto en mozzarella erdoor scheppen.
  • Lauwwarm of koud serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hapjes / Kaas
Land van herkomst Italië