Salade van gegrilde groenten met mozzarella
Ingrediënten
- 600 g courgettes in plakken van ca. 1 cm
- 1 gele paprika in stukken van ca. 3 cm
- 2 rode paprika's in stukken van ca. 3 cm
- 2 rode uien in ringen
- 3 eetlepels olijfolie
- zeezout
- versgemalen vierseizoenen-peper
- 2 bolletjes mozzarella kaas, a 150 g in blokjes
- 1 bakje verse bieslookpesto 100 g
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Helft van courgette, paprika en uiringen over bakplaat verdelen.
- Olie erover sprenkelen en zout en peper erover strooien.
- Bakplaat onder hete grill schuiven en groenten in 6-8 minuten mooi bruin en
- beetgaar roosteren, halverwege omscheppen.
- Herhalen met overgebleven groenten.
- Mozzarella op keukenpapier laten uitlekken.
- Gegrilde groenten overdoen in schaal en bieslookpesto en mozzarella erdoor scheppen.
- Lauwwarm of koud serveren.