Sannie’s berehap

Sannie's berehap

Sannie's berehap

Soms, als ik ballen gehakt maak, maak ik wat extra en maak ik er de volgende dag lekkere berehappen van in de airfryer
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Gehakt hoeveelheid naar eigen keus
  • Uien hoeveelheid ligt aan hoeveel berehappen je wil maken
  • Kruiden naar keus
  • 1 ei voor door het gehakt
  • Paneermeel voor door het gehakt

Instructies

  • Kruid het gehakt zoals je het zelf lekker vindt en draai er ovale ballen van.
  • Braad de ballen zoals je gewend bent.
  • Snij uien in brede plakken.
  • Bak de plakken ui in een grillpan aan beiden kanten bruin.
  • Snij het gehakt in plakken.
  • Doe het gehakt om en om met de ui op een saté stokje.
  • Verwarm de airfryer vóór op 180 graden en doe de berehappen 8 minuten in de airfryer met de anti spatdeksel ertussen.
  • Eet smakelijk!

Notities / Tips / Wijnadvies

Ik eet één dag een balletje gehakt met iets erbij en de dag erop maak ik de berehappen van de rest van de ballen. Lekker met satésaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vlees
Land van herkomst Nederland