Sannie's berehap
Soms, als ik ballen gehakt maak, maak ik wat extra en maak ik er de volgende dag lekkere berehappen van in de airfryer
Ingrediënten
- Gehakt hoeveelheid naar eigen keus
- Uien hoeveelheid ligt aan hoeveel berehappen je wil maken
- Kruiden naar keus
- 1 ei voor door het gehakt
- Paneermeel voor door het gehakt
Instructies
- Kruid het gehakt zoals je het zelf lekker vindt en draai er ovale ballen van.
- Braad de ballen zoals je gewend bent.
- Snij uien in brede plakken.
- Bak de plakken ui in een grillpan aan beiden kanten bruin.
- Snij het gehakt in plakken.
- Doe het gehakt om en om met de ui op een saté stokje.
- Verwarm de airfryer vóór op 180 graden en doe de berehappen 8 minuten in de airfryer met de anti spatdeksel ertussen.
- Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik eet één dag een balletje gehakt met iets erbij en de dag erop maak ik de berehappen van de rest van de ballen. Lekker met satésaus.