Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 kilo braadworst in stukjes gesneden, ik had heerlijke braadworst in Duitsland gekocht
- 3 flinke uien gesnipperd
- 1 pakje 330 ml Heinz tomaten frito
- 200 ml Heinz tomaten ketchup
- 1 blikje 70 gram Heinz tomatenpuree
- 3 eetlepels balsamico azijn
- 3 eetlepel black sojasaus
- 3 eetlepels bruine basterd suiker
- 3 eetlepels Greensweet syrup of honing
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel paprika poeder mild of pikant, net hoe je smaak is
- 3 eetlepels kerriepoeder
- 1 theelepel zout
- ½ theelepel zwarte peper
- 3 eetlepels bloem
- 2 theelepels worcestershire sauce
- 1 eetlepel vloeibare bakboter
Instructies
- Verhit de bakboter (in de uitneembare pan van de slowcooker als deze op het vuur kan) en fruit daarin de ui een paar minuten aan.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer even goed door elkaar.
- Zet de pan terug in de slowcookerhouder (of gooi het vanuit je pan over in je slowcooker) en voeg alle andere ingrediënten toe.
- Alles goed mengen.
- Zet de slowcooker 5 tot 6 uur op low.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gegeten met rauwe kruiden zuurkool en Aviko opa’s patat uit de airfryer.