Shoarmataart

Shoarmataart

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • appeltaartvorm, 24 cm

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • Boter om de vorm in te vetten
  • 1 pond shoarma
  • 1 of 2 paprika´s
  • 1 uitje fijngesneden
  • 4 eieren
  • Geraspte kaas
  • Zout. Peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 º C.
  • Vet de vorm in met boter.
  • Bekleed de vorm met bladerdeeg.
  • Bak de shoarma in een koekenpan en doe het uitje en de paprika erbij.
  • Bak tot het goed gaar is.
  • Laat het even afkoelen.
  • Klop ondertussen de eieren los met de geraspte kaas en breng dit op smaak met zout en peper.
  • Doe de shoarma in de taartvorm en giet het eimengsel eroverheen.
  • De taart gaat een half uur in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Hoofdgerechten / Vlees