Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Sinaasappel schoonboenen, 1 eetlepel sinaasappelschil eraf raspen en sinaasappels uitpersen.
Sap met water aanvullen tot 300 ml.
Tijm- en oregano blaadjes van takjes rissen.
Mix voor witbrood in de kom doen.
Walnoten, tijm en oregano blaadjes door broodmix roeren.
Aangelengd sinaasappelsap en boter toevoegen.
Met de Mixer mengsel in 5 minuten tot soepel deeg mengen.
Deeg met plasticfolie afdekken en op warme plaats ca. 30 min laten rijzen, tot het volume is
verdubbeld.
Oven voorverwarmen op 225 º C.
Deeg opnieuw kneden en er 16 bolletjes van vormen.
Bolletjes op de bakplaat leggen en nog 15 minuten laten rijzen. In midden van oven broodjes in ca. 15 minuten goudbruin en gaar bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Sinaasappelbroodjes met walnoten