Sliptong met komkommersaus
Ingrediënten
Instructies
- Schil de komkommer en halveer hem in de lengte.
- Schraap de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de bosuitjes in stukjes van 1 cm.
- Wrijf de sliptongen in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem.
- Verhit de margarine in een grote koekenpan en bak de sliptongen (in twee porties) in 6-8
- minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege.
- Leg de sliptongen op warme borden en houd ze warm onder aluminiumfolie.
- Bak de bosui en komkommer in het bakvet in 3-4 minuten zachtjes gaar.
- Roer de crème fraîche en dille erdoor en warm de saus zachtjes door.
- Voeg zout en peper toe en schep de saus over de sliptongen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken krieltjes en een frisse salade.