Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm de oven voor op 150°C.
Bestrijk het bakblik met olie.
Roer de margarine en suiker romig en klop er vervolgens de losgeklopte eieren door.
Pureer de bananen, roer hier het citroensap door en voeg dit toe aan het roommengsel.
Roer de bloem erdoor, voeg het bakpoeder en zout toe, en meng tot slot de gehakte walnoten erdoor.
Doe het deeg in het bakblik en bak het bananenbrood gedurende 1 uur en 15 minuten.
Haal het brood uit de vorm en laat het op een rooster afkoelen.
Serveer het bananenbrood met of zonder boter.
Geniet van dit smeuïge bananenbrood tijdens lunch of brunch!
Wijnadvies:
Bij dit zoete bananenbrood past goed een kopje thee of een kopje koffie als drankkeuze.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Smeuïg Bananenbrood met Walnoten