Snijbiet-brie taart

Snijbiet-brie taart

Porties: +
Voorbereidingstijd 1 uur
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pakje brie
  • flinke bos snijbiet
  • 1 bakje crême fraiche
  • 3 ei
  • honing
  • belegen kaas
  • bladerdeeg
  • cashewnoten

Variatie:

  • spinazie rode bietenloof of broccoli

Instructies

  • Ovenschaal invetten en hierna bekleden met bladerdeeg.
  • Snijbiet wassen en in stukken snijden, in de pan kort koken.
  • Brie in plakken snijden.
  • De helft van de brie in de ovenschaal leggen, hierop de helft van de cashewnoten.
  • De uitgelekte en uitgeknepen snijbiet erop.
  • Dan de creme fresch met eieren zout en peper opkloppen en in de ovenschaal over de snijbiet gieten.
  • Dan de andere helft van de cashewnoten in de ovenschaal, brie erop een beetje honing er overheen en als laast afmaken met geraspte kaas.
  • Dit in zijn geheel in de oven voor 20-30 minuten op 225 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch