Spaghetti arrabiata

Spaghetti arrabiata

Porties: 1
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • ½ tl gedroogde chilivlokken
  • 110 g snijbietblad of spinazie fijne reepjes gesneden
  • 200 g tomaat uit blik
  • 110 g spaghetti gekookt volgens de instructies op de verpakking
  • verse bieslook gesneden voor de presentati

Instructies

  • Verhit de olie, voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak 3 min. op een laag vuur.
  • Voeg het snijbietblad toe en roer dit 2 min.
  • Voeg de cherry tomaten toe en kook 4-5 min. tot de tomaten beginnen open te barsten.
  • Voeg dit bij de gekookte spaghetti.
  • Serveer dit in een kom en strooi er de bieslook over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch