Spaghetti met Asperges en Garnalen in Kaassaus

Spaghetti met Asperges en Garnalen in Kaassaus

Spaghetti met Asperges en Garnalen in Kaassaus

Een smaakvolle combinatie van spaghetti met asperges en knoflookgarnalen, overgoten met een romige kaassaus. Perfect voor een heerlijk diner!
Bereidingstijd: 40 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 450 g spaghetti
  • 1 kg groene en witte asperges geschild en gekookt
  • 450 g diepvriesgarnalen met knoflook en kruiden
  • Verse pasta kaassaus naar keuze

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  • Giet af en houd warm.
  • Schil en kook de groene en witte asperges tot ze gaar zijn, maar nog een beetje bite hebben.
  • Houd ze warm.
  • Verhit een koekenpan en bak de garnalen met knoflook en kruiden tot ze gaar en licht gekleurd zijn.
  • Verwarm de kaassaus in een pan tot deze goed heet en romig is.
  • Leg de gekookte spaghetti op een grote schaal, verdeel de asperges erover en leg de gebakken garnalen bovenop.
  • Giet als laatste de warme kaassaus over het geheel en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Grigio past goed bij de smaken van dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 650 kcal | koolhydraten: 75 g | Protein: 35 g | Vet: 25 g | Zout: 2 g | Sugar: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta / Zeevruchten
Land van herkomst Internationaal