Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Snipper de ui.
- Pel de knoflooktenen en snipper ze fijn.
- Meng in een kom het gehakt, de ui, de helft van de knoflook, de bieslook en wat zout en peper. Meng goed door elkaar.
- Vorm van het mengsel 20 gehaktballetjes.
- Leg ze op een bord en dek af met huishoudfolie en zet 30 minuten in de koelkast.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes om en om.
- Voeg de passata, de rest van de knoflook, de oregano en wat zout en peper toe.
- Dek de pan af met een deksel, temper de warmtebron en laat 15 minuten sudderen.
- Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de pasta en de gehaktballetjes over de borden.
- Giet de saus erover.
- Garneer met wat blaadjes basilicum.