Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- mengbeker
Ingrediënten
Instructies
- Haal de velletjes van de knoflook tenen.
- Was de peterselie.
- Hou wat peterselie achter voor de garnering.
- Doe de boter, de knoflook en de peterselie in een mengbeker en maal fijn met een staafmixer, of doe dit met de keukenmachine.
- Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de St. Jacobsschelpen en de garnalen in een koekenpan met een scheutje olijfolie.
- Breng op smaak met wat zout en peper. bak de gehalveerde kerstomaatjes even mee.
- Haal alles uit de pan en bewaar op een bord.
- Dek het bord af met aluminiumfolie.
- Giet de spaghetti af en doe in de koekenpan waar de garnalen e.d. in hebben gezeten.
- Voeg de knoflookboter toe en laat deze smelten.
- Meng goed door de spaghetti.
- Voeg op het laatst nog even de inhoud van het bord toe.
- Laat nog even mee verwarmen.
- Verdeel over vier borden, garneer met de achter gehouden peterselie en eet smakelijk.