Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Verhit de olie in een pan en fruit de geperste knoflook 2 minuten.
- Voeg de gewassen spinazie toe en smoor 5 minuten met de deksel op de pan.
- Laat de spinazie uitlekken en doe in een ingevette ovenschaal.
- Klop de eieren en room los met een staafmixer.
- Voeg zout, peper en nootmuskaat toe.
- Meng met de iets afgekoelde spinazie.
- Bestrooi met paneermeel en leg hier en daar een klontje boter.
- Zet de schaal 10 minuten in de oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met gekookte aardappelen of rijst.
Wijnadvies:
Een lichte, droge witte wijn.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 15 g | Vet: 18 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 2 g