Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Was de spinazie en verwijder de dikke stelen.
Doe de spinazie met het aanhangende water in een pan en laat de groente op een hoog vuur al roerend slinken.
Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en afkoelen.
Maak de tomaat schoon, halveer hem en verwijder het vocht en de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitten (of amandelen) in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bord afkoelen.
Pers de gepelde knoflook boven de yoghurt uit, roer de blokjes tomaat erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
Schep de spinazie in een schaal, meng het yoghurtmengsel erdoor en bestrooi met de pijnboompitten of amandelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Spinaziesalade met yoghurt