Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- grill
Ingredients
- 1 duopak krieltjes aardappeltjes 700 g
- 8 tomaten
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 schaaltjes Tivall spinazieschnitzels met Goudse kaas à 2 stuks
- 4 eetlepels Italiaanse kruidenmix diepvries doosje à 50 g
Instructions
- Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
- Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken.
- Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met 1 eetlepel olie en in ovenschaal zetten.
- Tomaten onder grill in ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met 1 eetlepel olie.
- In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazieschnitzels onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken.
- Kruiden door krieltjes scheppen.
- Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.