Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Bekleed een ingevette lage taartvorm met het bladerdeeg en druk de randen goed aan.
Fruit de ui in de hete olie goudgeel en glazig.
Voeg de spekreepjes toe en bak ze al omscheppend bruin.
Schep de spinazie en de kerriepoeder erdoor en laat de blokjes op een laag vuur ontdooien.
Klop de eieren met de room los en roer de kaas en nootmuskaat en peper en zout naar smaak erdoor.
Schep het spinaziemengsel erdoor en schenk het in de taartvorm.
Bak de taart in een voorverwarmde oven (200 ºC) in ± 35 minuten bruin en gaar.
Wijnadvies:
Hardys Stamp of Australia Semillon Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Spinazietaart van C1000