Spinazietortilla

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g chorizo
  • 450 g roerbakaardappeltjes of aardappelschijfjes
  • 300 g spinazie panklare
  • 4 eieren
  • 75 g geraspte belegen kaas

Instructies

  • Chorizo in stukjes snijden.
  • In grote koekenpan met antiaanbaklaag chorizo in ca. 2 minuten uitbakken.
  • Aardappeltjes toevoegen en ca. 6 minuten roerbakken.
  • Intussen in pan met bodempje water spinazie in ca. 2-3 minuten laten slinken.
  • In zeef laten uitlekken en zo veel mogelijk vocht eruit drukken.
  • Spinazie grof hakken en door aardappeltjes scheppen.
  • In kom eieren loskloppen met kaas en over aardappel schenken.
  • Ei afgedekt in 4-5 minuten laten stollen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Tortilla
Land van herkomst Spanje
Extra aanwijzing Snel te maken