Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 struisvogelbiefstukjes
- 1 theelepel sambal badjak
- 2 eetlepels Japanse sojasaus
- 2 eetlepels roerbakolie
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 rode peper fijngehakt
- 200 ml kokosmelk
- 25 g pinda's fijngehakt
Instructies
- Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen.
- In kom sambal mengen met sojasaus en 1 eetlepel roerbakolie.
- Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen.
- In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten.
- Rest van marinade,kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 minuten laten sudderen.
- Overdoen in kom.
- In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 minuten rondom bruinbakken.
- Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 minuten meewarmen.