Sugar snaps met romige tortellini
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
Instructies
- In pan met ruim water en zout tortellini in ca. 15 minuten beetgaar koken volgens
- gebruiksaanwijzing.
- Intussen sugar snaps schoonmaken.
- Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- In pan boter verhitten en ui en knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken.
- Sugar snaps, champignons en 1 eetlepel water toevoegen en afgedekt in 12 à 15 minuten zachtjes beetgaar stoven.
- Op smaak brengen met zout.
- Intussen tomaten wassen en in kleine partjes snijden.
- Tortellini afgieten en terugdoen in pan.
- Roomkaas erdoor scheppen en in ca. 2 minuten op zacht vuur al roerend laten smelten.
- Tortellini over twee borden verdelen.
- Sugar snapsmengsel ernaast scheppen.
- Tomaatpartjes erover verdelen.
- Bestrooien met peper.