Tabbouleh met Plantaardige Burgers
Ingrediënten
- 4 Alpro® soya Burgers
- 250 g fijne bulgur
- ½ bos koriander fijngesneden
- ½ bos munt fijngesneden
- ½ bos peterselie fijngesneden
- 1 komkommer in kleine blokjes
- 1 rode paprika in kleine blokjes
- 4 grote tomaten in kleine blokjes
- Sap van 1 citroen
- Alpro® soya Bakken & Braden
- 1 groentebouillon tablet
Instructies
- Breng 350 ml water aan de kook met het groentebouillon tablet.
- Doe de bulgur in een diepe kom en giet hier de bouillon overheen.
- Dek dit af met een bord en laat het ongeveer 5 minuten stomen.
- Meng de gare bulgur met de fijngesneden kruiden en groenten, breng op smaak met zout, peper en citroensap.
- Bak de Alpro® soya Burgers ca.
- 4 minuten aan beide zijden goudbruin in een scheut Alpro® soya Bakken & Braden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de burgers op een bed van de smaakvolle tabbouleh.
Tips:
Serveer met een lepel hummus voor extra smaak. Garneer met extra verse kruiden voor een kleurrijk accent.Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 1510 g | Zout: 2 mg | Sugar: 5 g