Tagliatelle met aubergine-quornsaus
Equipment
Ingrediënten
- 375 gram tagliatelle bicolore
- 1 grote aubergine
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 175 gram quorn fijngehakt
- 1 pot sugo traditionale tomatensaus, 407 gr.
- 3 eetlepel(s) kappertjes.
- 100 gram ongezouten gemengde noten
Instructies
- Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing
- Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
- Knoflook pellen en fijn hakken.
- In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken.
- Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 min. meebakken.
- Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 min. zachtjes verhitten.
- Kappertjes en noten toevoegen en ca 1 min. meewarmen.
- Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van kropsla met vinaigrettedressing.