Tagliatelle met aubergine-quornsaus

Tagliatelle met aubergine-quornsaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 375 gram tagliatelle bicolore
  • 1 grote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 175 gram quorn fijngehakt
  • 1 pot sugo traditionale tomatensaus, 407 gr.
  • 3 eetlepel(s) kappertjes.
  • 100 gram ongezouten gemengde noten

Instructies

  • Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing
  • Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Knoflook pellen en fijn hakken.
  • In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken.
  • Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 min. meebakken.
  • Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 min. zachtjes verhitten.
  • Kappertjes en noten toevoegen en ca 1 min. meewarmen.
  • Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met salade van kropsla met vinaigrettedressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch