Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak tagliatelle gekookt volgens verpakking
- 200 gram bacon broodbeleg, gesneden
- 250 gram champignons gesneden
- 1 rode paprika gewassen, ontzaad en in blokjes gesneden
- 1 bakje Boursin cuisine
- 1 pakje Boursin met kruiden
- 3 eetlepel(s) tomaten puree
- 1 bosje peterselie klein gesneden
- versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
- Bak de gesneden bacon zonder boter of olie in de pan roerbakkend even aan.
- Voeg de tomatenpuree toe en roerbak even mee.
- Voeg de champignons en de paprika toe en roerbak dit eveneens op hoog vuur een paar minuten.
- Doe nu de Boursin cuisine en de gewone Boursin erbij en roer tot het zacht is goed door.
- Maak het af met peper uit de molen (naar smaak).
- Zet het vuur uit en roer de verse peterselie door het gerecht.
- Meng de saus met de tagliatelle.
- Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Hou je van een wat drogere pasta (zoals ik zelf), hou dan dit recept zo aan, wil je hem wat meer saus-achtig, neem dan 2 bakjes Boursin Cuisine i.p.v 1 bakje Boursin Cuisine en 1 bakje Boursin gewoon of voeg een flesje kookroom toe.