Tagliatelle met Boursin, champignons en paprika

Tagliatelle met Boursin, champignons en paprika

Tagliatelle met Boursin, champignons en paprika

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak tagliatelle gekookt volgens verpakking
  • 200 gram bacon broodbeleg, gesneden
  • 250 gram champignons gesneden
  • 1 rode paprika gewassen, ontzaad en in blokjes gesneden
  • 1 bakje Boursin cuisine
  • 1 pakje Boursin met kruiden
  • 3 eetlepel(s) tomaten puree
  • 1 bosje peterselie klein gesneden
  • versgemalen zwarte peper naar smaak

Instructies

  • Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
  • Bak de gesneden bacon zonder boter of olie in de pan roerbakkend even aan.
  • Voeg de tomatenpuree toe en roerbak even mee.
  • Voeg de champignons en de paprika toe en roerbak dit eveneens op hoog vuur een paar minuten.
  • Doe nu de Boursin cuisine en de gewone Boursin erbij en roer tot het zacht is goed door.
  • Maak het af met peper uit de molen (naar smaak).
  • Zet het vuur uit en roer de verse peterselie door het gerecht.
  • Meng de saus met de tagliatelle.
  • Eet smakelijk!

Notities / Tips / Wijnadvies

Hou je van een wat drogere pasta (zoals ik zelf), hou dan dit recept zo aan, wil je hem wat meer saus-achtig, neem dan 2 bakjes Boursin Cuisine i.p.v 1 bakje Boursin Cuisine en 1 bakje Boursin gewoon of voeg een flesje kookroom toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Varkensvlees