Tagliatelle met paprika
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 pakje gesneden uien 150 g,
- 1 pakje paprikamix 175 g,
- 1 kleine courgette
- 1 zakje Spaghetteria Carbonara 149 g, Knorr,
- 4 varkensfiletlapjes a ca. 100 g,
- zout
- zwarte peper versgemalen
- 3 eetlepels droge witte wijn
Instructies
- In braadpan 1 eetlepel olie verhitten.
- Ui en paprika ca. 1 minuut zachtjes fruiten.
- Intussen courgette wassen en in kleine blokjes snijden.
- Courgette, 1/2 liter water en Spaghetteria aan paprikamengsel toevoegen.
- Al roerend aan de kook brengen en onafgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen, of en toe doorroeren. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
- Bestrooien met zout en peper.
- Wijn erover schenken en vlees onafgedekt nog ca. 2 minuten laten sudderen. Tagliatelle op vier borden scheppen.
- Vlees ernaast leggen.