Tagliatelle met paprika

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 pakje gesneden uien 150 g,
  • 1 pakje paprikamix 175 g,
  • 1 kleine courgette
  • 1 zakje Spaghetteria Carbonara 149 g, Knorr,
  • 4 varkensfiletlapjes a ca. 100 g,
  • zout
  • zwarte peper versgemalen
  • 3 eetlepels droge witte wijn

Instructies

  • In braadpan 1 eetlepel olie verhitten.
  • Ui en paprika ca. 1 minuut zachtjes fruiten.
  • Intussen courgette wassen en in kleine blokjes snijden.
  • Courgette, 1/2 liter water en Spaghetteria aan paprikamengsel toevoegen.
  • Al roerend aan de kook brengen en onafgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen, of en toe doorroeren. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
  • Bestrooien met zout en peper.
  • Wijn erover schenken en vlees onafgedekt nog ca. 2 minuten laten sudderen. Tagliatelle op vier borden scheppen.
  • Vlees ernaast leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta