Tagliatelle met zalmroomsaus

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g tagliatelle bicolore
  • 600 g broccoliroosjes)
  • 150 g verse roomkaas met kruiden
  • ½ citroen
  • 200 g zalmsnippers
  • 2 el kraanwater

Instructies

  • Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
  • Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten.
  • Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas.
  • Pers de citroen uit.
  • Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
  • Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord.
  • Schep de zalmsaus over de tagliatelle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken