Tagliatelle met zalmroomsaus
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 400 g tagliatelle bicolore
- 600 g broccoliroosjes)
- 150 g verse roomkaas met kruiden
- ½ citroen
- 200 g zalmsnippers
- 2 el kraanwater
Instructies
- Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
- Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten.
- Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas.
- Pers de citroen uit.
- Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
- Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord.
- Schep de zalmsaus over de tagliatelle.