Tandoori Tofu met Verfrissende Komkommer Salade
Ingrediënten
Instructies
- andoori Tofu:
- Verwarm de oven of grill voor op 220 °C.
- Snij de blokken tofu in 8 stukjes.
- Maak een marinade van de tandoori pasta, yoghurtvariatie en het sap van een ½ citroen en besmeer de tofu hiermee.
- Bak de tofu ongeveer 10 minuten in de oven/grill totdat hij goudbruin is gekleurd.
- Komkommer Salade:
- Snij de komkommer in de lengte in plakken van ongeveer 2 cm dik en verwijder de zaadlijst.
- Snij vervolgens de komkommer in hele dunne plakjes.
- Breng op smaak met zout en peper, zoete chilisaus en rijstazijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de tandoori tofu en de komkommer salade met naanbrood of basmatirijst.
Tips:
Varieer met extra kruiden zoals koriander of munt voor een verfrissende touch. Voeg gesneden tomaten toe aan de komkommer salade voor wat extra kleur en smaak.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 2 g | Sugar: 5 g