Teriyaki Biefstuk met Knapperige Noedels en Broccoli

Teriyaki Biefstuk met Knapperige Noedels en Broccoli

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine broccoli 300 g
  • 125 g Chinese eiermie
  • 4 lente-uitjes
  • 1 biefstuk
  • 2 eetlepels olie
  • 3 eetlepels teriyaki marinade
  • 2 theelepels sesamzaad

Instructies

  • Snijd de stronk van de broccoli af en verdeel de broccoli in kleine roosjes.
  • Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 minuten gaar, af en toe roeren.
  • Snijd ondertussen de lente-uitjes in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
  • Verhit olie in een wok en schroei de biefstuk in 2 minuten op hoog vuur rondom dicht.
  • Voeg de lente-uitjes en teriyaki marinade toe aan de biefstuk en roerbak nog 1 minuut.
  • Giet de mie en broccoli af en schep het op een bord.
  • Schep de biefstuk met saus over de noedels en bestrooi met sesamzaad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees
Land van herkomst Oosters
Jaargetijde: Snel te maken