Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd de stronk van de broccoli af en verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 minuten gaar, af en toe roeren.
Snijd ondertussen de lente-uitjes in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit olie in een wok en schroei de biefstuk in 2 minuten op hoog vuur rondom dicht.
Voeg de lente-uitjes en teriyaki marinade toe aan de biefstuk en roerbak nog 1 minuut.
Giet de mie en broccoli af en schep het op een bord.
Schep de biefstuk met saus over de noedels en bestrooi met sesamzaad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Teriyaki Biefstuk met Knapperige Noedels en Broccoli