Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 schaaltje varkensreepjes naturel, ca. 300 g
- 4 eetlepels Teriyaki marinade fles à 250 ml
- 1 Chinese kool ca. 600 g
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 pak Chinese eiermie 250 g
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 75 g gezouten pinda's
Instructies
- Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan.
- Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan.
- Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
- Knoflook pellen en snipperen.
- Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- In wok olie verhitten.
- Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken.
- Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken.
- Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken.
- Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade.
- Garneren met pinda's.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met mie.