Thaise Noedels met Tofu en Groenten

Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 13 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 200 g Thaise rijstnoedels
  • 4 el wokolie
  • 360 g tofu wokreepjes mild pikant
  • 2 uien gesnipperd
  • 2 paprika's in stukjes
  • 600 g snijbonen schoongemaakt en in stukjes van 3 cm
  • 100 ml woksaus five spice

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de wokolie in een ruime pan en bak de tofu wokreepjes al omscheppend bruin en krokant.
  • Voeg de gesnipperde ui, paprika en snijbonen toe, bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
  • Schep de gekookte noedels erdoor en meng alles goed.
  • Voeg de woksaus toe en warm alles goed door.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Wijnadvies:

Een Riesling Qualitätswein uit de Mosel-Saar-Ruwer regio past goed bij dit gerecht. De verfrissende, fruitige smaken van de Riesling vullen de kruidige en exotische smaken van de Thaise noedels aan.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Noedels / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Thailand
Geschikt voor Dieët: Suikervrij / Vegetarisch / Zout arm