Thaise Noedels met Tofu en Groenten
Equipment
Ingrediënten
- 200 g Thaise rijstnoedels
- 4 el wokolie
- 360 g tofu wokreepjes mild pikant
- 2 uien gesnipperd
- 2 paprika's in stukjes
- 600 g snijbonen schoongemaakt en in stukjes van 3 cm
- 100 ml woksaus five spice
Instructies
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de wokolie in een ruime pan en bak de tofu wokreepjes al omscheppend bruin en krokant.
- Voeg de gesnipperde ui, paprika en snijbonen toe, bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
- Schep de gekookte noedels erdoor en meng alles goed.
- Voeg de woksaus toe en warm alles goed door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een Riesling Qualitätswein uit de Mosel-Saar-Ruwer regio past goed bij dit gerecht. De verfrissende, fruitige smaken van de Riesling vullen de kruidige en exotische smaken van de Thaise noedels aan.Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 8 g