Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
Intussen van asperges bovenste 10 cm afsnijden (rest wordt niet gebruikt).
In weinig water en zout asperges in ca. 15 minuten beetgaar koken.
Laten uitlekken.
Paprikareepjes ca. 1 minuut onderdompelen in kokend water.
Eieren onder koud water afspoelen, pellen en fijnprakken.
Mayonaise, crème fraîche en dille erdoor mengen.
Op smaak brengen met wat zout en peper (= eiersalade).
Brood besmeren met boter.
Eiersalade over brood verdelen.
Paprikareepjes elk om 3 aspergepunten knopen, zodat bundeltjes ontstaan. Bundeltje op eiersalade leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Tijgerbrood met eiersalade