Tijgerbroodsandwich met Geitenkaas, Aardbeien en Munt
Een verfijnde tijgerbroodsandwich met verse geitenkaas, zoete aardbeien en een vleugje munt. Perfect voor een frisse lunch of lichte snack!
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 2 sneetjes tijgerbrood
- 3 aardbeien in plakjes gesneden
- 1 theelepel suiker
- Enkele druppels citroensap
- 2 eetlepels verse geitenkaas
- ½ eetlepel verse munt in reepjes gesneden
Instructies
- Meng de plakjes aardbeien met suiker en enkele druppels citroensap.
- Bestrijk elk sneetje tijgerbrood met een eetlepel verse geitenkaas.
- Beleg één sneetje met de plakjes aardbei.
- Garneer met reepjes verse munt en leg het andere sneetje er losjes bovenop.
- Snijd de sandwich diagonaal door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Rooster de sneetjes tijgerbrood in een broodrooster voor een extra krokant resultaat. Wijnadvies:
Deze frisse sandwich combineert uitstekend met een lichte, fruitige witte wijn zoals een Riesling of een mousserende rosé.
Rooster de sneetjes tijgerbrood in een broodrooster voor een extra krokant resultaat. Wijnadvies:
Deze frisse sandwich combineert uitstekend met een lichte, fruitige witte wijn zoals een Riesling of een mousserende rosé.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 6 g | Vet: 8 g | Zout: 0.6 g | Sugar: 10 g