Tikka massala met quorn

Tikka massala met quorn

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram basmatirijst
  • 2 courgettes
  • 1 rode paprika
  • 3 el. zonnebloemolie
  • 1 bakje kruidenpasta voor tikka massala conimex 100 gr.
  • 100 ml volle yoghurt
  • 100 gram blanke amandelen.
  • 175 gram quorn stukjes

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden.
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Quorn en kruidenpasta ca. 5 min. roerbakken.
  • Yoghurt en 100 ml water toevoegen.
  • Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen.
  • Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren.
  • Tikka masala garneren met amandel.
  • Serveren met rijst.

Voedingswaarden

Calories: 670 kcal | koolhydraten: 79 g | Protein: 22 g | Vet: 30 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------