Tikka massala met quorn
Ingrediënten
- 300 gram basmatirijst
- 2 courgettes
- 1 rode paprika
- 3 el. zonnebloemolie
- 1 bakje kruidenpasta voor tikka massala conimex 100 gr.
- 100 ml volle yoghurt
- 100 gram blanke amandelen.
- 175 gram quorn stukjes
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden.
- Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
- In braadpan olie verhitten.
- Quorn en kruidenpasta ca. 5 min. roerbakken.
- Yoghurt en 100 ml water toevoegen.
- Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen.
- Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren.
- Tikka masala garneren met amandel.
- Serveren met rijst.
Voedingswaarden
Calories: 670 kcal | koolhydraten: 79 g | Protein: 22 g | Vet: 30 g