Tilapia met groenten uit de wok

Tilapia met groenten uit de wok

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Chinese eiermie 250 g, Soubry
  • 400 g tilapiafilet
  • 6 eetlepel(s) roerbakolie
  • 400 g grof gesneden wokgroenten
  • 150 ml chilisaus
  • 175 g taugé
  • 75 g gezouten pinda's
  • zout
  • peper
  • ½ atjar tjampoer à ca. 350 g

Instructies

  • Bereid de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snij de vis in blokjes.
  • Verhit 3 eetlepels olie in een wok.
  • Roerbak de vis 3 minuten
  • Neem uit de wok en hou warm.
  • Verhit de rest van de olie en roerbak de groenten 4 minuten.
  • Voeg de chilisaus, taugé, vis en pinda's toe en verwarm alles door en door.
  • Visschtel met zout en peper op smaak brengen.
  • Serveer met de mie en atjar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies: Concilio Pinot Grigio Trentino
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken / Vis