Tofu met Krokant Polenta-Korstje en Zongedroogde Tomaten
Ingrediënten
- 1 pak Alpro® soya Tofu Basis
- 100 g bloem
- 100 ml Alpro® soya Drink Natural Fresh
- 100 g fijne polenta
- 1 takje rozemarijn fijngesnipperd
- Snufje knoflookpoeder
- 4 zongedroogde tomaten fijngesnipperd
- Alpro® soya Bakken & Braden
Instructies
- Meng de fijngesnipperde rozemarijn en zongedroogde tomaten met knoflookpoeder en de fijne polenta.
- Snijd de tofu in 4 gelijke stukken.
- Haal de tofu eerst door de bloem, vervolgens door de soya drink, en tot slot door het polenta-mengsel.
- Bak de tofu aan beide zijden goudbruin in een beetje Alpro® soya Bakken & Braden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de krokante tofu met een verfrissende groene salade.
Tips:
Voeg een vleugje citroensap toe aan het polenta-mengsel voor een extra frisse smaak. Garneer met verse peterselie voor een kleurrijk accent.Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 10 g | Vet: 4 g | Zout: 1 g | Sugar: 2 g