Tomaat gevuld met een ei en kruidenkaas

Tomaat gevuld met een ei

Tomaat gevuld met een ei en kruidenkaas

Porties: 6
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 tomaten
  • 6 eieren
  • 1 pakje kruidenkaas Boursin
  • zout peper
  • peterselie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 160 gr.
  • Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
  • Zet ze op zijn kop op een stuk keukenpapier en laat uitlekken.
  • Vul de tomaten met een lepeltje kruidenkaas.
  • Breek boven elke tomaat een ei, maar zorg ervoor dat de dooier heel blijft.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Strooi wat bladpeterselie over de tomaten.
  • Zet de tomaten in een ovenschaal.
  • Zet in de oven.
  • Gaar de tomaat met ei in de oven.
  • Iedere oven is verschillend.
  • De tomaten zijn klaar als het eiwit gestold is.
  • In mijn oven was dat 20 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Voorgerechten