Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak tortellini al pesto 250 g
- 1 blik gepelde tomaten met basilicum 400 g
- 1 pakje soffritto gezeefde tomaten, 390 g
- 1 gele paprika
- 2 eetlepels rode pesto
- 1 zak gemengde sla 200 g
- 4 eetlepels thousand Island-dressing
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
- Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing.
- In pan tomaten en inhoud van pakje gezeefde tomaten onafgedekt onder af en toe roeren verhitten.
- Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
- Rode pesto door saus roeren.
- Sla mengen met paprika en dressing.
- Tortellini afgieten.
- Tortellini door saus mengen.
- Bestrooien met kaas.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tortellini serveren met salade.