Tortillahoorntjes met pittig gehakt

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g gehakt half-om-half
  • 1 tl tacokruiden
  • mespunt kaneel
  • 1 kleine vleestomaat in kleine stukjes
  • 4 bloemtortilla's of wraps (20 cm)
  • 1 avocado
  • 8 takjes koriander

Instructies

  • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het gehakt rul.
  • Voeg tijdens het bakken de tacokruiden, kaneel en naar smaak zout en peper toe. Roer de stukjes tomaat erdoor en stoof het gehakt zachtjes 5 minuten.
  • Verwarm intussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd ze doormidden.
  • Draai elke halve tortilla tot een hoorntje en zet hem in een borrelglaasje.
  • Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocadohelften elk in 8 plakjes.
  • Knip de takjes koriander in stukjes.
  • Schep het gehakt in de hoorntjes, steek er 2 plakjes avocado in en garneer met een takje koriander. Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Ook lekker als hapje voor 8 personen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Tortilla / Varkensvlees / Voorgerechten
Extra aanwijzing Snel te maken