Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- grill
Ingredients
- 2 grote trostomaten
- ½ eetlepel(s) Italiaanse kruiden gedroogde
- peper
- zout
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 6 eetlepel(s) pickles
- 6 sneetjes volkorenbrood donker
- 4 sneetjes Breydelham
- 4 augurken in lange plakken
- 50 g ijsbergsla
Instructions
- Verwarm de ovengrill voor.
- Snij vervolgens de tomaat in dikke schijven en leg ze op de bakplaat.
- Bestrooi ze met peper, zout en Italiaanse kruiden.
- Besprenkel met olijfolie.
- Zet de bakplaat onder de hete grill en laat de tomatenschijven 5 à 10 minuten roosteren.
- Bestrijk dan 2 sneetjes volkoren brood met pickles.
- Verdeel 2 sneetjes Breydelham, enkele augurken en wat ijsbergsla over de 2 andere sneetjes brood. Leg daarop dan weer 2 sneetjes brood met de rest van de Breydelham, augurken en de ijsbergsla. Verdeel daarop de tomatenschijven.
- Leg als laatste de 2 sneetjes brood met de pickles besmeerde kant naar beneden op de sandwich. Druk de sandwiches iets aan en snij diagonaal door.
Voedingswaarden
Calories: 462 kcal