Triangel met Breydelham en geroosterde tomaat

Triangel met Breydelham en geroosterde tomaat

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • grill

Ingredients

  • 2 grote trostomaten
  • ½ eetlepel(s) Italiaanse kruiden gedroogde
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 6 eetlepel(s) pickles
  • 6 sneetjes volkorenbrood donker
  • 4 sneetjes Breydelham
  • 4 augurken in lange plakken
  • 50 g ijsbergsla

Instructions

  • Verwarm de ovengrill voor.
  • Snij vervolgens de tomaat in dikke schijven en leg ze op de bakplaat.
  • Bestrooi ze met peper, zout en Italiaanse kruiden.
  • Besprenkel met olijfolie.
  • Zet de bakplaat onder de hete grill en laat de tomatenschijven 5 à 10 minuten roosteren.
  • Bestrijk dan 2 sneetjes volkoren brood met pickles.
  • Verdeel 2 sneetjes Breydelham, enkele augurken en wat ijsbergsla over de 2 andere sneetjes brood. Leg daarop dan weer 2 sneetjes brood met de rest van de Breydelham, augurken en de ijsbergsla. Verdeel daarop de tomatenschijven.
  • Leg als laatste de 2 sneetjes brood met de pickles besmeerde kant naar beneden op de sandwich. Druk de sandwiches iets aan en snij diagonaal door.

Voedingswaarden

Calories: 462 kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes
Land van herkomst België