Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 1 portie zelfgemaakte pizzasaus
- 1 zakje paprika tricolore rood, geel, groen, in dunne ringen gesneden
- 6 plakken schouderham in reepjes gesneden
- 1 zakje geraspte kaas 30+
- Peper en zout naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220°C (boven-/onderwarmte) en gebruik het deeg direct uit de koelkast.
- Rol het pizzadeeg uit op het meegeleverde bakpapier en plaats het direct op de bakplaat.
- Verdeel de zelfgemaakte pizzasaus gelijkmatig over de bodem en bestrooi met kaas naar smaak.
- Beleg met de reepjes schouderham.
- Verdeel de verschillende kleuren paprika in drie banen over de lengte van de pizza.
- Bestrooi met peper en zout naar smaak.
- Bak de pizza onderin de oven gedurende 15-20 minuten, tot hij goudbruin is.
- Snijd de pizza na het bakken in de gewenste vorm en serveer direct.
- Buon appetito!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Merlot past goed bij de smaken van de paprika en ham op de pizza.Voedingswaarden
Calories: 420 kcal | koolhydraten: 47 g | Protein: 19 g | Vet: 17 g | Zout: 2.5 g | Sugar: 2 g