Tropische Mango Piña Colada Mocktail

Een piña colada is op zichzelf al fantastisch, maar tegen mango zeggen we ook geen nee! De combi maakt deze frozen piña colada mocktail extra fruitig.
Porties: 2
Voorbereidingstijd 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 227 g ananasschijven op sap
  • 200 ml kokosmelk
  • 4 bolletjes mangosorbetijs

Instructies

  • Snijd een halve schijf ananas in 2 parten (per 2 personen) en bewaar deze als garnering.
  • Doe de rest van de ananas samen met het sap in de blender.
  • Voeg de kokosmelk en het mangosorbetijs toe aan de blender.
  • Pureer alles tot een glad mengsel.
  • Verdeel de frozen piña colada mocktail over de glazen.
  • Steek op elk glas een partje ananas ter decoratie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze mocktail is heerlijk verfrissend en past goed bij een zomerse dag. Als je een volwassen twist wilt toevoegen, kun je overwegen een scheutje witte rum toe te voegen voor een echte piña colada-ervaring. Als je het liever alcoholvrij houdt, serveer het dan gewoon zoals het is!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mocktail
Land van herkomst Caribean