Tuinerwtjes met bosui en ham

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 bosuitjes
  • 50 g ham plakjes
  • 25 g boter of margarine,
  • 1 pak tuinerwtjes extra fijn 450 g, diepvries, Iglo,
  • 1 theelepel tijm
  • zout
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
  • Ham in dunne reepjes snijden.
  • In pan boter smelten.
  • Uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor scheppen.
  • Afgedekt ca. 10 minuten zachtjes smoren, af en toe omscheppen.
  • Hamreepjes erdoor scheppen en ca. 2 minuten meewarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met cordon bleu en aardappelgolfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Varkensvlees
Extra aanwijzing Snel te maken