Turkse Cevapcici
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Doe het gehakt in een grote kom.
- Hak de knoflook fijn en voeg deze samen met de fijngesnipperde ui toe aan het gehakt.
- Week de korstloze boterhammen in een beetje melk in een apart schaaltje.
- Pluk het geweekte brood in kleine stukjes en voeg het samen met de eieren toe aan het gehakt.
- Voeg zout naar smaak toe en kneed alles goed door elkaar.
- Neem telkens een handje gehakt en vorm er een worstje van, ongeveer zo lang als een half knakworstje maar twee keer zo dik.
- Bestrijk de worstjes lichtjes met olijfolie.
- Grill de cevapcici in een grillpan met olijfolie of op de barbecue tot ze gaar en mooi bruin zijn, ongeveer 10 minuten per kant.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Turkse cevapcici warm met een bijgerecht naar keuze, zoals aardappelen, salade of tzatziki. Enjoy your meal!