Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
In pan olie verhitten. Uiensoepgroenten ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
3/4 Liter water en azijn toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Bouillontablet boven soep verkruimelen en oplossen.
Boven pan tijmblaadjes van takjes rissen.
Soep -ca. 7 minuten afgedekt op laag vuur koken.
Intussen kaas in kleine blokjes snijden.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Soep in vier soepkommen scheppen.
Blokjes kaas erover verdelen.
Serveren met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Uiensoep met tijm van Allerhande
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit de olie in een pan en bak daarin de uiensoepgroente ± 3 minuten al omscheppend.
Voeg 3/4 liter water en de azijn toe en breng het geheel aan de kook.
Verkruimel het bouillontablet boven de soep en laat het oplossen.
Ris de tijmblaadjes boven de pan van de takjes.
Laat de soep ± 7 minuten afgedekt op laag vuur koken.
Snijd de kaas intussen in kleine blokjes.
Breng de soep met zout en peper op smaak.
Schep de soep in 4 soepkommen en verdeel er de blokjes kaas over.
Serveer de soep met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Uiensoep met tijm van Allerhande