VALESS rolls met roergebakken witlof

VALESS rolls met roergebakken witlof

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 600 g aardappels
  • 600 g witlof
  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • ½ theelepel tijm
  • 1 deciliter groentenbouillon
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 pakje VALESS rolls gekruid
  • 2 eetlepel vloeibare margarine
  • zout en peper

Instructies

  • Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
  • Verwijder de lelijke blaadjes van de witlof.
  • Snijd de witlof in reepjes van 1 cm breed.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de witlof met de tijm in ca. 5 minuten beetgaar.
  • Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Verhit de margarine in een koekenpan en bak de Valess rolls op middelhoog vuur in maximaal 5 minuten goud-bruin.
  • Neem de rolls uit de pan en houd ze warm.
  • Voeg de bouillon en de mosterd toe aan het braadvet en roer de aanbaksels los.
  • Serveer de rolls met de roergebakken witlof, de aardappelen en de jus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch