Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Hapjespan
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Haal het vel van de chorizo en snijd de chorizo in kleine stukjes.
- Hak de peterselie indien nodig.
- Bestrooi de varkenshaas met zout en peper.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas rondom aan.
- Deglaceer de pan met de azijn.
- Zet het vuur lager.
- Doe de deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes stoven.
- Draai het vlees geregeld om.
- Haal uit de pan en bewaar op een bordje onder aluminiumfolie.
- Bak de stukjes chorizo in een steelpannetje en laat licht kleuren.
- Voeg de kookroom toe en breng aan de kook.
- Voeg de peterselie toe en breng, indien nodig, op smaak met wat zout en peper.
- Snijd de varkenshaas in plakken en giet er de saus over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met rijst.