Varkenshaas met gember

Varkenshaas met gember

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 varkenshaas
  • 1 stukjes gemberwortel
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • 2 sjalot
  • 4 eetlepels soja saus
  • 2 eetlepels azijn
  • 2,8 dl bouillon
  • 2 eetlepels bieslook

Instructies

  • Wrijf het vlees in met zout en peper.
  • Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven
  • een mengsel van bouillon, sojasaus en azijn.
  • Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
  • Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië